Nevoile:
Adolescentii din Romania ca si adolescentii din intreaga lume sunt bombardati parca mai mult ca oricand din toate partile, cu lucruri care nu sunt in conformitate cu voia lui Dumnezeu si cu Sfanta Scriptura. Pe langa aceasta, adolescenta este o perioada dificila, o perioada cu mari framantari,cu multe intrebari si putine raspunsuri. Asa ca adolescentii au nevoie sa fie ghidati spre o traire curata,au nevoie sa fie intelesi si acceptati asa cum sunt.
Adolescenta in studio
Producatorul emisiunii S.O.S.sunt adolescent!
Alina Balanescu
Viziunea:
In noiembrie 2006 a inceput difuzarea emisiunii   S.O.S. sunt adolescent! De atunci si pana in prezent am incercat si spunem noi ca am si reusit din feed-back-urile primite la redactie, sa ne atingem telul propus.
Acest proiect isi propune sa ii ajute pe adolescentii din toate mediile sociale (dar in special pe cei din mediul rural care sunt mai saraci) prin mesajul de schimbare pe care il transmite Evanghelia.
Formatul emisiunii este unul magazin in care imbinam diverse rubrici cu muzica si concursuri intr-un stil vesel, zglobiu,adolescentin.
Extrase din scrisorile adolescentilor:

Imi place tare mult sa ascult emisiunea „S.O.S. sunt adolescent!”. Intr-o sambata tatal meu a dat din greseala peste postul dumneavoastra.M-a chemat si pe mine sa ascult si din acel moment am ramas un fidel ascultator al TWR Romania si imi place ca de fiecare data descopar lucruri noi, diferite si foarte interesante.
                            Efremov Alexandru-Chisinau

Ma bucur tare mult ca va pot asculta prin intermediul radioului.Domnul sa va binecuvinteze si tineti-o tot asa pentru ca vad ca El face lucruri mari prin acest post de radio.
                                  Chepetan Ionela-Arad

Ma bucur ca ati realizat si o emisiune destinata adolescentilor.Am aflat multe lucruri interesante, folositoare pentru viata mea in cadrul acestei emisiuni.            
                          Chezan Raluca Arina-Vrancea

Partea pe care se pune accent in emisiune este cea spirituala legata de relatia adolescent-Dumnezeu in care un invitat special, un pastor sau un lider in lucrarea cu adolescentii din diferite biserici din Bucuresti si din tara este rugat sa explice clar si pe intelesul lor cum sa abordeze o situatie, cum sa se comporte in diferitele ipostaze in care este pus.
Iata in continuare cateva din rubricile emisiunii S.O.S. sunt adolescent! :
-„Leacuri pentru fiecare!”; o rubrica ce incearca sa ii invete pe adolescenti sa pretuiasca sanatatea iar atunci cand intervin diferite simptome sunt invatati cum sa treaca peste acest lucru si cum pot trata corect orice fel de afectiune.
-„De la voi pentru voi”; o rubrica in care se prezinta cele mai frumoase scrisori si adresele adolescentilor care ne cer acest lucru si care vor sa devina amici si sa corespondeze unii cu altii.
-„Mici secrete,mari efecte!”; o rubrica in care sunt invatati o multime de trucuri pentru a avea o gospodarie curata,cum sa se ingrijeasca,sau cum pot conserva unele fructe si legume,etc...
-„Dumnezeu spune NU!”; O rubrica in care adolescentilor li se detaliaza practicile moderne neacceptate de Dumnezeu.
-„Scrisoare deschisa”;o rubrica in care un invitat special se adreseaza adolescentilor si ii incurajeaza
sa practice anumite principii de viata pe care invitatul insusi le-a experimentat mai intai.  

Oportunitati:
Va rugam sa luati in considerare in rugaciunea dumneavoastra felul in care Dumnezeu va indeamna sa ajutati aceasta lucrare prin acoperirea costurilor de emisie si productie pentru a aduce o raza de speranta celor fara de speranta.

Lucrarea:
In continuare iata cateva cuvinte despre TWR Romania:
Trans World Radio(TWR) a inceput sa emita in 1954 iar astazi este cea mai mare retea crestina din lume.TWR lucreaza prin mai mult de 2800 de statii din intreaga lume incuzand 14 statii de emisie internationale precum si statii de unde medii, scurte sau fm.
Se emite direct de pe satelit,prin cablu sau prin internet in prezent. Programele sunt transmise in mai mult de 200 de limbi si dialecte si sunt ascultate de milioane de oameni din peste 160 de tari.Echipa TWR pe plan mondial are peste 2000 de oameni si are parteneriate cu organizatii in peste 40 de tari.
TWR Romania a slujit bisericilor intr-o perioada extrm de dificila(perioada comunista).Cu toate ca primul program este produs si transmis de Radio Vocea Evangheliei in decembrie 1992,totusi,data de nastere a TWR Romania este in noiembrie 1998 iar in 1999 devine partener national al TWR Europa.Iata in continuare cateva proiecte TWR Romania:
-Itinerar biblic, o calatorie radiofonica prin Biblie de la Geneza la Apocalipsa.
-Itinerar biblic pentru rromi
-Universul Copilariei,un program special produs pentru a atinge targetul de varsta 4-14 ani din medii laice.
Alina Balanescu - Click pentru mai multe detalii
SOS sunt adolescent Un proiect pentru adolescentii romaniei
Comanda programe TWR Romania
românia
un radio care schimba viata
Din 1961
peste 50 de ani de emisie in limba romana prin Trans World Radio
[Home][Echipa TWR][Istoric][Programe][Resurse][Asculta predici][Contact][Feedback][Emisie IB]
Click pentru a asculta programele TWR Romania
TWR Romania continua proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"
Detalii
Ajuta ?i tu
Radio Vocea Evangheliei emisiunea Itinerar Biblic poate fi ascultata incepand cu data de 06.02. 2012.    Vezi lista statiilor crestine care emit IB si orele de emisie


RADIO GALAXY FM,de la data de 1 Mai 2012 Vezi lista statiilor Galaxy FM si orele de emisie
Versetul zilei:
Asculta programele TWR Romania
Formular de comanda
Details
Viata lui Isus, o noua "Aventura"
Multumim Domnului pentru raspandirea Cuvantului Sau!
TWR Romania organizeaza in luna Februarie 2013 o campanie de strangere de fonduri pentru al treilea modul al serialului "Aventuri in lumea Bibliei.
Afla mai multe