Si tanar, si intelept!
Un proiect pentru tinerii din Romania

Emisiunea este dedicata tinerilor,adica celor care tocmai au terminat perioada adolescentei si intra in perioada de adulti tineri cu tot ce presupune ea:responsabilitati, probleme, decizii dar si bucuriile specifice acestei perioade.
Incercam sa ii ajutam pe tineri sa se apropie mai mult de Domnul Isus Hristos si prin intelepciunea data de El sa ia decizii corecte in toate aspectele vietii lor.
„Ei,tinerii, vor prelua controlul afacerilor institutiilor si guvernelor lumii.Ei vor duce mai departe umanitatea pe masura ce isi vor forma familii si ele vor creste.Acestor tineri inzestrati cu atatea talente ...” le dedicam noi aceasta emisiune.
Categoria de varsta cuprinsa intre 18 si 28 ani este dupa parerea noastra cea mai neglijata categorie din punctul de vedere al invataturii si principiilor,deci este nevoie de o indrumare si o consiliere in acest sens.
Tot acum in aceasta perioada se resimte nevoia de relationare cu persoanele de sex opus in vederea casatoriei.
Este nevoie sa existe o indrumare corecta pentru ca tinerii sa poata alege o cariera profesionala care sa ii motiveze si sa ii implineasca.
Se resimte nevoia ca tinerii sa fie sustinuti in cautarile si in framantarile lor de a-l cunoaste si de a dori sa se apropie mai mult de Dumnezeu.   
Afla mai multe despre Mihai Papuc
Afla mai multe despre Alina Balanescu
Producatorii emisiunii
„Si tanar, si intelept!”
Mihai Papuc
Alina Balanescu
Am simtit nevoia de a incepe o emisiune pentru tineri in primele luni ale acestui an cand am primit scrisori pe adresa redactiei de la „adolescenti tarzii” cum se autointitulau:
„sunt si eu un adolescent mai trecut prin viata de doar 27 de ani si va transmit sincere si calde binecuvantari de sus!”
                       Danciulescu Catalin-Jud.Sibiu

Formatul emisiunii este magazin, o imbinare a interviurilor, a sfaturilor si cugetarilor, dar si a unor rubrici de istorie, stiinta, cultura dar si curiozitati, anunturi,stiri cu muzica.
Iata doar cateva din rubricile ce vor alcatui emisiunea: religiile lumi; tineri din scriptura;ai carte,ai parte;asculta si vei afla, etc... 

Tineri in misiune
Si tanar si intelept
Comanda programe TWR Romania
românia
un radio care schimba viata
Din 1961
peste 50 de ani de emisie in limba romana prin Trans World Radio
[Home][Echipa TWR][Istoric][Programe][Resurse][Asculta predici][Contact][Feedback][Emisie IB]
Click pentru a asculta programele TWR Romania
TWR Romania continua proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"
Detalii
Ajuta ?i tu
Radio Vocea Evangheliei emisiunea Itinerar Biblic poate fi ascultata incepand cu data de 06.02. 2012.    Vezi lista statiilor crestine care emit IB si orele de emisie


RADIO GALAXY FM,de la data de 1 Mai 2012 Vezi lista statiilor Galaxy FM si orele de emisie
Versetul zilei:
Asculta programele TWR Romania
Formular de comanda
Details
Viata lui Isus, o noua "Aventura"
Multumim Domnului pentru raspandirea Cuvantului Sau!
TWR Romania organizeaza in luna Februarie 2013 o campanie de strangere de fonduri pentru al treilea modul al serialului "Aventuri in lumea Bibliei.
Afla mai multe