Aventuri in lumea Bibliei
Cititi sau descarcati pliantul proiectului "Aventuri in lumea Bibliei"
Deschideti
Vizualizati sau descarcati afisul proiectului "Aventuri in lumea Bibliei"
Deschideti
Read in English
In data de 22 ianuarie 2011, am avut intalnirea cu actorii implicati in proiectul "Aventuri in lumea Bibliei". In ciuda vremii nefavorabile (ninsoare si frig) a fost o prezenta peste asteptari: 62 de persoane in afara de  colectivul TWR Romania. S-a prezentat proiectul si motivele care au dus la realizarea acestuia. I-am rugat pe actori sa se prezinte si  sa spuna personajul biblic preferat. A fost prezentata echipa de baza a proiectului si personajele principale. Au vorbit: Peter Kolarovsky - Directorul TWR pentru Europa centrala si de est, Ileana Cernat, Dana Mercioniu si Nicolae Vandici. In cadrul aceleiasi intalniri s-a ascultat un episod din Universul Copilariei, dupa care cei prezenti si-au spus parerea despre fragmentul ascultat. Toate discutiile si propunerile au fost foarte constructive si incurajatoare, vizand o calitate cat mai buna a emisiunilor ce vor fi realizate. S-a stabilit ca prima inregistrare sa fie pe 26 ianuarie 2011.
In final li s-au distribuit tuturor participantilor semne de carte cu motive de rugaciune pentru acest proiect si au continuat discutiile la un ceai, o cafea si cateva dulciuri. Multumim Bisericii Baptiste „Harul” din Titan care ne-a gazduit cu bucurie!

Galerie foto
Stiri si noutati
 
 
Update: 19 februarie 2011 - Inregistrare episodul al patrulea
Dragii nostri,

Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa inregistram sambata 19 februarie 2011 cel de al patrulea episod. Ma bucur tare mult ca am reusit sa ne tinem de planul facut, adica sa inregistram doua episoade pe luna. In mare inregistrarile au decurs bine, insa unele pasaje trebuie refacute. Ne gandeam chiar sa reinregistram primul episod. Orice inceput este greu. Trebuie sa ne intram in mana si sa ne construim o modalitate de lucru. In luna martie vom inregistra Turnul Babel si Chemarea lui Avraam. Rugati-va pentru a alcatui cea mai buna distributie. Ne gandim sa distribuim rolul lui Avraam - un rol lung si greu - unui actor de la Deva, despre care am aflat de curand ca este bolnav si urmeaza sa fie operat. Rugati-va pentru el ca daca va fi voia lui Dumnezeu sa poata veni. Pana la urmatoarea inregistrare vrem sa lucram intens la montajul acestor patru episoade.
  Multumesc tuturor celor care participa prin rugaciune si la inregistrari si fac ca Aventurile in lumea Bibliei sa continue.

In numele echipei,
Dana Mercioniu
19 februarie 2011 - Inregistrare episodul al patrulea

22 ianuarie 2011 - intalnirea cu actorii implicati in proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"

Galerie foto 19 februarie 2011
Click pe poza pentru a vedea galeria foto
Click pe poza pentru a vedea galeria foto
[In English][6 luni de Aventuri][Un nou inceput]
Comanda programe TWR Romania
românia
un radio care schimba viata
Din 1961
peste 50 de ani de emisie in limba romana prin Trans World Radio
[Home][Echipa TWR][Istoric][Programe][Resurse][Asculta predici][Contact][Feedback][Emisie IB]
Click pentru a asculta programele TWR Romania
TWR Romania continua proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"
Detalii
Ajuta ?i tu
Radio Vocea Evangheliei emisiunea Itinerar Biblic poate fi ascultata incepand cu data de 06.02. 2012.    Vezi lista statiilor crestine care emit IB si orele de emisie


RADIO GALAXY FM,de la data de 1 Mai 2012 Vezi lista statiilor Galaxy FM si orele de emisie
Versetul zilei:
Asculta programele TWR Romania
Formular de comanda
Details
Viata lui Isus, o noua "Aventura"
Multumim Domnului pentru raspandirea Cuvantului Sau!
TWR Romania organizeaza in luna Februarie 2013 o campanie de strangere de fonduri pentru al treilea modul al serialului "Aventuri in lumea Bibliei.
Afla mai multe