Jubileu TWR Romania 1961 - 2011
50 de ani de radio crestin in limba romana prin Trans World Radio
Pentru toate Bisericile evanghelice din Romania, ascultatori, sustinatori si parteneri, TWR Romania declara anul 2011 an jubiliar de multumire inaintea Domnului.
In 1961, intr-o perioada de avant ateist comunist si presiune anticrestina, incepeau sa se transmita pe Unde Scurte de la statia Monte Carlo primele emisiuni crestine de radio in limba romana. Datorita lipsei acute de Biblii si literatura crestina din acea perioada, aceste emisiuni au reprezentat o mare binecuvantare pentru romanii iubitori de Dumnezeu in general si pentru credinciosii evanghelici in particular. In marea Sa dragoste pentru copiii Sai, Dumnezeu a facut posibil, prin mari eforturi de daruire umana si financiara a acelei generatii de credinciosi, ca statia de mare putere din Monte Carlo sa fie cumparata si echipata pentru a transmite Evanghelia pentru popoarele dincolo de Cortina de fier.

Statia de emisie din Monte Carlo
Am fost uimit sa aflu in timpul documentarii pentru serbarea de 40 de ani din 2001 de la Bucuresti,ca aceasta statie de radio a fost construita de Hitler pentru propaganda nazista, dar pe care nu a folosit-o niciodata. Aunci m-am gandit la realitatea cuvintelor psamului 2 verset 4: „Cel ce sade in ceruri rade, Domnul Isi bate joc de ei”. Avem din nou prilejul de bucurie si sarbatoare, de a pune din nou o piatra de aducere aminte a binecuvantarilor lui Dumnezeu pentru natiunea noastra si de a-I multumi pentru toti acesti ani de har.
Asadar, frati si surori din biserici mai mici sau mai mari, opritiva cel putin o data in Noul an sa multumiti Domnului, gandindu-va la maretia Lui si la multimea binecuvantarilor pe care le-a daruit prin Evanghelia pe unde radio in toti acesti 50 de ani. Atat de multi credinciosi au fost  intariti in credinta lor si foarte multi oameni au fost adusi la credinta mantuitoare in Domnul Isus Hristos. Numai Domnul ii stie pe toti acestia.
In acelasi timp va rog sa va aduceti cu bucurie aminte de toti aceea care, uneori cu sacrificiu, au dus sau duc aceasta lucrare de vestire a Evangheliei Imparatiei. Rugaciunile dvs.  si sustinerea materiala a lucrarii este imperativa dupa 50 de ani. Credem ca, asemenea noua doriti ca acesta lucrare s acontinue pana la ravenirea pe nor, in slava, a Domnului si Mantuitorului nostru.  Fiti parteneri ai radioului crestin cu rugaciunea si darul vostru. In felul acesta Domnul va binecuvanta tara cu ploaia Cuvantului Sau in fiecare seara, iar noi vom fi parte a acestai binecuvantari.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati; vom fi bucurosi sa va raspundem.
Comanda programe TWR Romania
românia
un radio care schimba viata
Din 1961
peste 50 de ani de emisie in limba romana prin Trans World Radio
[Home][Echipa TWR][Istoric][Programe][Resurse][Asculta predici][Contact][Feedback][Emisie IB]
Click pentru a asculta programele TWR Romania
TWR Romania continua proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"
Detalii
Ajuta ?i tu
Radio Vocea Evangheliei emisiunea Itinerar Biblic poate fi ascultata incepand cu data de 06.02. 2012.    Vezi lista statiilor crestine care emit IB si orele de emisie


RADIO GALAXY FM,de la data de 1 Mai 2012 Vezi lista statiilor Galaxy FM si orele de emisie
Versetul zilei:
Asculta programele TWR Romania
Formular de comanda
Details
Viata lui Isus, o noua "Aventura"
Multumim Domnului pentru raspandirea Cuvantului Sau!
TWR Romania organizeaza in luna Februarie 2013 o campanie de strangere de fonduri pentru al treilea modul al serialului "Aventuri in lumea Bibliei.
Afla mai multe