Nicolae Vandici
Nicolae Vandici - director executiv
Echipa TWR Romania Aprilie 2008
Echipa Trans World Radio Romania Aprilie 2008
Dati click pe poza pentru poza marita
Astfel dar, ca niste alesi ai lui Dumnezeu, sfinti si preaiubiti, îmbracati-va cu o inima plina de îndurare, cu bunatate, cu smerenie, cu blândete, cu îndelunga rabdare. Îngaduiti-va unii pe altii, si, daca unul are pricina sa se plânga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, asa iertati-va si voi. Dar mai presus de toate acestea, îmbracati-va cu dragostea, care este legatura desavârsirii. Pacea lui Hristos, la care ati fost chemati, ca sa alcatuiti un singur trup, sa stapâneasca în inimile voastre, si fiti recunoscatori.
Camelia Oprescu
Camelia Oprescu - secretara, producatorul emisiunii "Speranta pentru ea"
Alina Balanescu
Alina Balanescu - producatorul emisiunilor pentru adolescenti si tineri
Crispiana Vandici
Crispiana Vandici - producatorul programelor pentru copii
Mihai Papuc
Mihai Papuc - operator radio, webmaster, producatorul emisiunii "Tanar si intelept'
Ce pot sa va spun despre mine in cateva cuvinte?
M-am nascut intr-o zi de septembrie acum… multi ani si am avut binecuvantarea de a creste intr-o familie de credinciosi care de mica m-au invatat despre Dumnezeu, s-au rugat mult pentru mine si m-au dus la biserica pentru a creste si spiritual nu numai din punct de vedere fizic. Imi aduc si acum aminte cu placere ca bunica mea a fost cea care ma incuraja de cate ori putea sa il urmez pe Domnul si sa lucrez din tot sufletul pentru El. S-a rugat foarte mult pentru mine si pentru acest lucru si desi ea este acum la Domnul si Mantuitorul ei ma bucur sa vad ca Dumnezeu i-a ascultat rugaciunile.
Citeste mai mult>>
M-am nascut pe 7 Noiembrie 1979 undeva la tara in judetul Arges. Am copilarit la bunici pana la varsta de 5 ani. De mic am stiut despre Dumnezeu si despre cum se poate gasi El in felul in care il cauta Biserica Ortodoxa. Bunica mea m-a dus de mic la biserica. Pentu mine biserica a reprezentat un loc sfant inca din copilarie. Aveam multe intrebari cu privire la Dumnezeu dar putine raspunsuri.
In anul 1997, la varsta de 17 ani am mers intr-o tabara crestina unde l-am primit pe Domnul. De atunci viata mea s-a schimbat. Dumnezeu a inceput sa ma invete adevarurile spirituale prin Cuvantul Lui.
Citeste mai mult>>
M-am nascut pe 5 ianuarie 1985, într-o iarna geroasa si friguroasa...poate de aceea anotimpul meu preferat este iarna. Am 23 ani si tocmai am terminat  Facultatea de Psihologie, specializarea Pedagogie.
M-am nascut într-o familie crestina si de mica am avut parte de protectia si grija Lui fata de mine. L-am simtit mereu aproape de la vârsta de 7 ani, când m-a ajutat sa gasesc drumul spre casa, deoarece ma ratacisem. Îmi placea foarte mult sa joc în scenetele cu Domnul Isus, iar de la 12 aveam întrebari legate de mântuire. Simteam o dorinta intensa sa le zic si altor copii despre Domnul Isus, dar nu prea stiam cum s-o fac. La 14 ani am mers într-o tabara unde L-am cunoscut cu adevarat pe El si mi-am predat viata Lui.
Citeste mai mult>>
M-am nascut in satul Josani, comuna Magesti din judetul Bihor. Era mijlocul anului ce marca jumatatea secolului trecut, la 2 ani de la nationalizarea facuta de comunisti. Sistemul ateu era destul de bine asezat si facea promisiuni atragatoare: formarea omului de tip nou si instaurarea raiului pe pamant - dar fara Dumnezeu desigur. Nici nu-mi vine sa cred cat repede au trecut anii, prin cate am trecut si prin cate locuri am umblat de atunci! Un lucru este cert insa, Dumnezeu m-a iubit si m-a protejat de multe rele in toti acesti ani; si sunt sigur ca o va face si in continuare, pana voi pleca la El. Slavit sa fie Numele LUI!
Citeste mai mult>>
Motto: “Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” (Cuvintele lui Isus din Matei 6:33)
Desi faceam parte dintr-o familie de crestini ortodocsi, nu frecventam biserica;  totusi in inima mea de copil, simteam o nevoie puternica sa-L cunosc pe Dumnezeu. Ma rugam, copil fiind, cerand protectie si ajutor in momente de teama. De-a lungul adolescentei, am simtit protectia Lui in situatii care simteam ca ma depaseau. Acum realizez cat de mult ma cauta si ma iubea Dumnezeu si cat de mult m-a protejat in anii aceia. L-am cunoscut pe viitorul meu sot, care pe atunci nu frecventa biserica evanghelica, în schimb parintii si bunicii lui erau membri de multi ani intr-o biserica neoprotestanta.
Citeste mai mult>>
Echipa TWR Romania
Comanda programe TWR Romania
românia
un radio care schimba viata
Din 1961
peste 50 de ani de emisie in limba romana prin Trans World Radio
[Home][Echipa TWR][Istoric][Programe][Resurse][Asculta predici][Contact][Feedback][Emisie IB]
Click pentru a asculta programele TWR Romania
TWR Romania continua proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"
Detalii
Ajuta ?i tu
Radio Vocea Evangheliei emisiunea Itinerar Biblic poate fi ascultata incepand cu data de 06.02. 2012.    Vezi lista statiilor crestine care emit IB si orele de emisie


RADIO GALAXY FM,de la data de 1 Mai 2012 Vezi lista statiilor Galaxy FM si orele de emisie
Versetul zilei:
Asculta programele TWR Romania
Formular de comanda
Details
Viata lui Isus, o noua "Aventura"
Multumim Domnului pentru raspandirea Cuvantului Sau!
TWR Romania organizeaza in luna Februarie 2013 o campanie de strangere de fonduri pentru al treilea modul al serialului "Aventuri in lumea Bibliei.
Afla mai multe