Share
In cadrul rubricii Dumnezeu spune nu! vom aborda un subiect despre care sunt convinsa ca ati auzit cel putin o data cate ceva. Vom discuta despre reincarnare si despre cat de eronata este aceasta credinta.
De-a lungul anilor oamenii din toate colturile lumii si din toate culturile au imbratisat credinta ca pot avea mai multe vieti, mai mult de o viata. Acest concept de reincarnare are radacini antice, vechi de mii de ani si provine din Hinduism.
In antichitate insa au mai existat si cativa romani si greci care au dat crezare si au fost adeptii acestei credinte.
Dar haideti sa ne indreptam privirile asupra Scripturii si sa descoperim impreuna ce ne spune ea cu privire la reincarnare. In Evrei cap 9 cu vs.27 gasim scris:oamenilor le este dat sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata.
Dupa ce ai murit oricat de mult ai ravni la o a doua sansa aceasta nu mai exista.
Deci raspunsul la intrebarea  Am fost altcineva inainte sa fiu eu? sau Ce voi fi, in ce ma voi reincarna dupa ce mor? Nu isi are rostul pt ca raspunsul este unul negativ.
Nu putem reveni la viata luand infatisari de animale sau alte persoane pt ca lucrul acesta nu se va intampla.Asa ne spune Scriptura.Nu ne putem reintoarce pe pamant pt a plati raul pe care l-am facut intr-una din vietile anterioare.pt ca aceste vieti anterioare sau posterioare nu exista in aceasta forma.  Totusi noi vom fi judecati pt pacatul nostru de catre Dumnezeu.Dar Domnul Isus a venit ca sa plateasca in locul nostru pretul pentru pacatul tau si al meu si daca nu ne pocaim, daca nu regretam ceea ce am facut si nu-I permitem Domnului Isus sa ne curateasca de orice pacat, de orice nelegiuire vom suferi consecinte vesnice. Domnul Isus este cel ce se va reintoarce noi insa nu putem face acest lucru.
Daca vreodata te-ai intrebat ce ai fi intr-o viata anterioara sau daca ai fost altcineva intr-o viata anterioara trebuie sa te pocaiesti de aceste ganduri pt ca ele nu fac altceva decat sa deschida usa activitatii demonice din viata ta.
Nu tot ce pare a fi spiritual este de la Dumnezeu.Diavolul se poate preface intr-un inger de lumina daca este nevoie pt a-I insela pe unii.In Galateni cap 1 cu vs 6,7 si 8 ni se zice:

Asa ca dragii mei adolescenti este bine sa stiti lucrurile despre care v-am vorbit in aceasta rubrica din timp si sa nu   lasati  ca ganduri de acest fel sa patrunda in viata voastra. Dumnezeu sa fie cu voi si sa va pazeasca viata si gandurile.Fiti binecuvantati.
Articole -Dumnezeu spune NU - Despre reincarnare
Comanda programe TWR Romania
romānia
un radio care schimba viata
Din 1961
peste 50 de ani de emisie in limba romana prin Trans World Radio
[Home][Echipa TWR][Istoric][Programe][Resurse][Asculta predici][Contact][Feedback][Emisie IB]
Click pentru a asculta programele TWR Romania
TWR Romania continua proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"
Detalii
Ajuta ?i tu
Radio Vocea Evangheliei emisiunea Itinerar Biblic poate fi ascultata incepand cu data de 06.02. 2012.    Vezi lista statiilor crestine care emit IB si orele de emisie


RADIO GALAXY FM,de la data de 1 Mai 2012 Vezi lista statiilor Galaxy FM si orele de emisie
Versetul zilei:
Asculta programele TWR Romania
Formular de comanda
Details
Viata lui Isus, o noua "Aventura"
Multumim Domnului pentru raspandirea Cuvantului Sau!
TWR Romania organizeaza in luna Februarie 2013 o campanie de strangere de fonduri pentru al treilea modul al serialului "Aventuri in lumea Bibliei.
Afla mai multe