Mihai Papuc
Versetele mele preferate , care ma ajuta sa trec peste orice circumsranta grea din viata sunt:

,,Tu esti robul Meu, te aleg, si nu te lepad!``
nu te teme, caci Eu sīnt cu tine; nu te uita cu īngrijorare, caci Eu sīnt Dumnezeul tau; Eu te īntaresc, tot Eu īti vin īn ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.
Isaia 41:9,10

Astfel dar, ca niste alesi ai lui Dumnezeu, sfinti si prea iubiti, īmbracati-va cu o inima plina de īndurare, cu bunatate, cu smerenie, cu blīndeta, cu īndelunga rabdare.Ingaduiti-va unii pe altii, si, daca unul are pricina sa se plīnga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v'a iertat Hristos, asa iertati-va si voi. Dar mai pe sus de toate acestea, īmbracati-va cu dragostea, care este legatura desavīrsirii. Coloseni 3:12-14
M-am nascut pe 7 Noiembrie 1979 undeva la tara in judetul Arges. Am copilarit la bunici pana la varsta de 5 ani. De mic am stiut despre Dumnezeu si despre cum se poate gasi El in felul in care il cauta Biserica Ortodoxa. Bunica mea m-a dus de mic la biserica. Pentu mine biserica a reprezentat un loc sfant inca din copilarie. Aveam multe intrebari cu privire la Dumnezeu dar putine raspunsuri.
In anul 1997, la varsta de 17 ani am mers intr-o tabara crestina unde l-am primit pe Domnul. De atunci viata mea s-a schimbat. Dumnezeu a inceput sa ma invete adevarurile spirituale prin Cuvantul Lui. Dupa ce am terminat liceul in anul 1998 am mers la Universitate cu dorinta de a deveni profesor ca si parintii mei. Visul meu insa era sa lucrez intr-un post de radio.
Am inceput lucrul la radio cand eram student lucrand ca voluntar la “Radio Hope”, o statie cu circuit inchis a caminului in care locuiam. Acolo am deprins cunostintele de baza in acustica si mixaj. Dupa terminarea facultatii am mers acasa pastrandu-mi visul de a lucra la un radio.
In 2003 am lucrat ca profesor o scurta perioada de timp dupa care am plecat din nou in Bucuresti pentru a-mi cauta o alta slujba. Asa am ajuns sa lucraz ca reprezentatnt de vanzari la Johnson Wax. Aici am deprins un stil de munca disciplinat si eficient, specific acestei companii.
Din anul 2006 Domnul m-a chemat in mod specific la lucrarea de radio cu TWR Romania. Dupa ce am deprins indemanarea necesara unui operator de sunet colega mea Alina Balanescu a avut ideea de a realiza impreuna un program pentru tineri. Am inceput sa ne rugam pentru aceasta si am impartasit proiectul nostru cu colectivul TWR RO. Dupa un timp in care am staruuit in rugaciune inaintea Domnului am inceput productia emisiunii “Si tanar si intelept”
Dupa ce am participat la TWR Tech Week, o saptamana de training la TWR Europa am inceput sa ma rog ca Domnul sa imi dea idei si putere pentru a dezvolta lucrarea TWR RO. Asa a aprut ideea de a aborda tinerii si pe internet prin construirea unui nou websire si prin emiterea pe internet. Colectivul si boardul TWR RO au fost de acord cu aceasta idee pe care am inceput sa o dezvolt de atunci. Acum prin harul Domnului avem un nou site si emitem si pe internet. Ma bucur sa vad cum Domnul face ca aceasta lucrare sa creasca si ca tinerii sa invete si mai mult prin emisiunile noastre.
Trimiteti un mesaj catre Mihai Papuc
Papuc Mihai - operator sunet, webmaster, realizator
Nume si prenume*:
Email*:
Telefon*:
Mesaj:
Verificare:
Click for new image
Comanda programe TWR Romania
romānia
un radio care schimba viata
Din 1961
peste 50 de ani de emisie in limba romana prin Trans World Radio
[Home][Echipa TWR][Istoric][Programe][Resurse][Asculta predici][Contact][Feedback][Emisie IB]
Click pentru a asculta programele TWR Romania
TWR Romania continua proiectul "Aventuri in lumea Bibliei"
Detalii
Ajuta ?i tu
Radio Vocea Evangheliei emisiunea Itinerar Biblic poate fi ascultata incepand cu data de 06.02. 2012.    Vezi lista statiilor crestine care emit IB si orele de emisie


RADIO GALAXY FM,de la data de 1 Mai 2012 Vezi lista statiilor Galaxy FM si orele de emisie
Versetul zilei:
Asculta programele TWR Romania
Formular de comanda
Details
Viata lui Isus, o noua "Aventura"
Multumim Domnului pentru raspandirea Cuvantului Sau!
TWR Romania organizeaza in luna Februarie 2013 o campanie de strangere de fonduri pentru al treilea modul al serialului "Aventuri in lumea Bibliei.
Afla mai multe