//Hide menu on mobile when click outside of it

Tânăr și înțelept

TWR România pregătește o emisiune pentru tineri numită Tânăr și înțelept.

În lumea noastră există o cantitate imensă de informație, cu toate acestea nu toate informațiile sunt credibile și cu impact pozitiv în viețile tinerilor. Tânăra generație crește bombardată cu tot felul de idei. Acest program urmărește să-i direcționeze pe tineri spre învățătura biblică și să-i sprijine în multele decizii pe care le au de luat la această vârstă.

După 50 de ani petrecuți sub jugul comunismului, generația tânără încă resimte efectele unei astfel de ideologii distructive. Comportamentul lor le este încă afectat de gândirea atee și, mai nou, de seducția materialismului.

Prin acest program urmărim să dezvoltăm o perspectivă biblică asupra lumii și a vieții în rândul tinerilor din zilele noastre.

Ne dorim ca aceste emisiuni să fie de un real folos în primul rând pentru tineri dar și pentru pastori, lideri de tineret etc.

 

Vă rugăm să sprijiniți acest proiect completând unul dintre chestionarele de mai jos: cel pentru tineri sau, după caz, cel pentru părinți și lideri. Durează doar câteva minute, însă rezultatele ne vor fi de folos tuturor. 

Chestionar pentru tineri

Chestionar pentru părinți și lideri

 

De asemenea, dacă doriți să aflați informații suplimentare, dacă vreți să prezentăm acest chestionar în biserica dumneavoastră sau să identificăm orice mod folositor de a colabora împreună pentru binele tinerilor puteți să-l contactați pe Costel Ghioancă, producătorul programului:

Email: tineri@twr.ro

Tel: 0745 841 910

 

Vă mulțumim!