Arhiva calendarului de rugăciune Femeile Speranței

Probabil că cel mai fascinant obicei pe care l-au remarcat ucenicii urmărind viața lui Isus timp de trei ani și jumătate a fost viața lui de rugăciune. Uneori L-au ascultat rugându-se împreună cu ei, alteori L-au văzut cum se retrage din mijlocul lor pentru a se ruga singur. Era un mod în care El îi vorbea lui Dumnezeu, cum nimeni nu I s-a mai adresat până atunci. Era o intimitate cu „Tatăl” și o putere care emana din timpul acela petrecut împreună cu Dumnezeu, pe care le voiau și ei. Așa că ucenicii Îl roagă pe Isus: „Învață-ne să ne rugăm!”

Probabil că și noi avem încă mare nevoie să învățăm să ne rugăm. O facem uneori pe fugă sau într-un mod neconvingător, o facem de ochii lumii sau pentru că „trebuie”. O facem în mod egoist și amintim doar de nevoile noastre. O facem doar ca să o facem.

Calendarul de rugăciune Femeile speranței poate fi o unealtă care să ne ajute să ne disciplinăm viața de rugăciune și să ne întoarcem privirile de la noi înșine spre nevoile lumii în care trăim. De câte ori ne-am rugat pentru femeile din Yemen, care în urma războiului trăiesc în sărăcie lucie? Sau pentru fetele din Africa obligate să se căsătorească la vârste fragede cu bărbați de vârsta taților lor? Când ne-am rugat ultima dată pentru victimele violenței domestice, pentru femeile care trec prin traumele postavort sau pentru victimele abuzului și ale traficului de persoane? Calendarul de rugăciune Femeile speranței ne dă ocazia să o facem. Un motiv de rugăciune pentru fiecare zi. Un subiect de rugăciune pentru fiecare lună. Mii de rugăciuni înălțate în zeci de limbi din toate colțurile lumii. O singură voce care ajunge la tronul lui Dumnezeu ca să ceară îndurare pentru femeile din întreaga lume. Acesta este pe scurt calendarul de rugăciune Femeile speranței. Poți să îl folosești în timpul tău personal de rugăciune sau atunci când te rogi într-un grup. Dumnezeu a promis că dacă doi sau trei se învoiesc să ceară un lucru le va fi dat. Vino și roagă-te împreună cu alte 50 000 de femei din 125 de țări!

Arhiva calendarelor de rugăciune:

Calendar de rugăciune F.S. Iunie 2018

Calendar de rugăciune F.S. Mai 2018

Calendar de rugăciune F.S. Aprilie 2018

Calendar de rugăciune F.S. Martie 2018

Calendar de rugăciune F.S. Februarie 2018

Calendar de rugăciune F.S. Ianuarie 2018

Calendar de rugăciune F.S. Decembrie 2017

Calendar de rugăciune F.S. Noiembrie 2017

Calendar de rugăciune F.S. Octombrie 2017

Calendar de rugăciune F.S. Septembrie 2017

Calendar de rugăciune F.S. August 2017

Calendar de rugăciune F.S. Iulie 2017

Calendar de rugăciune F.S. Iunie 2017

Calendar de rugăciune F.S. Mai 2017

Calendar de rugăciune F.S. Aprilie 2017

Calendar de rugăciune F.S. Martie 2017

 

Dacă dorești să primești lunar calendarul Femeile speranței completează formularul de mai jos: 

Cod de securitate:
security code
Va rugam sa introduceti codul de securitate:

Trimite