Echipa Femeile speranței

Coordonatoarea proiectului Femeile speranței în România
Coordonatoarea proiectului
Femeile speranței în România

Sunt Dana Mercioniu, soție și mamă a doi copii minunați, Miruna și Filip. Îmi place frumosul sub orice formă, îmi place să cunosc oameni de la care am ce să învăț. Îmi place să prezint Cuvântul lui Dumnezeu în forme creative. Timp de șase ani am coordonat echipa care a produs serialul de teatru radiofonic Aventuri în lumea Bibliei al TWR România, iar acum învăț să devin o femeie a speranței alături de echipa mea și de voi, cele care vă veți alătura acestei lucrări. Îmi doresc să învățăm împreună ce înseamnă puterea rugăciunii și cum să trăim viața creștină în mod practic, în mijlocul provocărilor de fiecare zi.

 

 

 

 

Ileana Cernat

 

Mă numesc Ileana Cernat, sunt actriță și vreau să fiu alături de voi în emisiunea Femeile speranței, pentru a vă împărtăși gânduri alese din Cuvântul lui Dumnezeu. Așa cum eu am descoperit adevărata dragoste în Isus Hristos, sursa a tot ce e minunat și veșnic, sper că și voi, ascultând programele noastre, Îl veți descoperi pe Dumnezeul miracolelor, a cărui dragoste nu vă va dezamăgi niciodată.

 

 

 

 

Luminița Spiridon
Luminița Spiridon

 

Sunt Luminița Spiridon, am aproape 50 de ani și acum nouă ani am ajuns să Îl cunosc pe Dumnezeu în mod personal și de atunci am viața deplină în El. Sunt soție, sunt mamă a unui adolescent, Dragoș, și sunt și psiholog. Am un bagaj greu de experiențe felurite – trăite de mine sau împărtășite de alții. Am învățat ce înseamnă să treci singur prin greutăți și am învățat ce înseamnă să te încrezi în încurajarea Domnului – „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi”. Mă bucur să fiu, alături de voi, o femeie a speranței, ca să învățăm să pășim împreună alături de Cel care dorește să ne fie întotdeauna alături.

 

 

 

 

 

Paula Voicu
Paula Voicu

 

Numele meu este Paula Voicu și m-am îndrăgostit de ISUS atunci când viața m-a trădat și mi-a furat visele copilăriei. Sunt mama unui băiat, Robert. Iubesc natura, dar trăiesc în mijlocul Bucureștiului, într-un bloc cu 10 etaje. Îmi plac oamenii și îmi doresc să aflu și să împărtășesc experiențe de viață care să ne ajute să trăim mai bine. Sunt economist, dar îmi plac cărțile și călătoriile și în timp, și prin lume. Îmi doresc să ajut femeile care suferă, să ne rugăm împreună, să învățăm cum viața creștină și DUMNEZEU ne ajută să ne vindecăm rănile vieții.

 

 

 

 

 

Adina Idor
Adina Idor

 

Numele meu este Adina Luiza Idor și îmi doresc să aduc speranță în toate rolurile din viața mea: în familie, în biserică, în profesia și în comunitatea mea. Sunt căsătorită cu Iosif și ne bucurăm să creștem două fetițe minunate, Eva și Clara. Lucrez ca psiholog  într-o școală din București descoperind zi de zi multe nevoi.  De anul trecut colaborez și predau un curs de consiliere creștină. În cadrul bisericii din care fac parte slujesc la școala duminicală.

Sunt pasionată de călătorii, lectură, decorațiuni de casă și curte și de familia mea 🙂