Calendar de rugăciune Femeile Speranței 01 Mai 2019

RUGĂCIUNE PENTRU MAME

Când li se naște un copil, mamele țin în brațele lor viitorul. O parte semnificativă din viața lor o folosesc pentru a hrăni și crește viitorii profesori, doctori, pastori, oameni de afaceri, politicieni ș.a.m.d. Mai mult, cei mai mulți băieți ai lor vor deveni soți și tați și multe dintre fetele lor vor deveni soții și mame.

În mod obișnuit, mamele au prima responsabilitate în ce privește împlinirea nevoilor fizice, emoționale și spirituale ale copiilor, ca aceștia să devină adulți sănătoși, puternici și echilibrați. Mamele au responsabilități enorme și de prea multe ori sacrificiul lor nu este apreciat.

Să ne rugăm în această lună ca mai multe mame să Îl cunoască pe Domnul și să primească de la El înțelepciune, putere și încurajare pe măsură ce modelează viitorul acestei lumi prin viața copiilor lor.

Rugați-vă pentru:

Să ne rugăm astăzi ca mamele, care oferă atâta dragoste copiilor lor, să simtă la rândul lor că sunt iubite de Dumnezeu, să experimenteze o relație cu Dumnezeu și să aibă încredere că EL le călăuzește pe măsură ce îi învață pe copiii lor cum să Îl onoreze în tot ce fac. Rugați-vă ca ele să descopere noi resurse de putere și dragoste, atunci când simt că au ajuns la capătul puterilor.