Calendar de rugăciune Femeile Speranței 1 Martie 2019

Ziua internațională a femeii

Ziua femeii sărbătorită pe 8 Martie este un bun prilej în care să ne amintim ce poate face Dumnezeu prin femei și pentru femei. S-au făcut multe progrese în ce privește educația, accesul la servicii medicale și calitatea vieții femeilor care trăiesc în sărăcie sau sunt marginalizate din cauza culturii sau a religiei lor. Mai sunt multe alte nevoi și Dumnezeu vrea să se folosească de cei credincioși pentru a le împlini.

Una dintre misiunile prin care Dumnezeu vrea să aducă o schimbare în viața femeilor este misiunea Femeile speranței. De 21 de ani zeci de mii de oameni s-au rugat mijlocind pentru ca problemele prin care trec femeile, abuzurile, sărăcia și bolile, să fie cunoscute. Această conștientizare a opiniei publice a făcut ca mulți creștini, familii sau chiar societatea în ansamblu să reacționeze în numele celor care nu se pot exprima și să găsească diverse căi de a le ajuta.

Păcatul, dezbinările și nedreptatea distrug încă multe vieți. Rugați-vă în continuare ca multe femei să-L cunoască mai mult pe Dumnezeu, să înțeleagă cine sunt ele în Hristos și să îi vor îngăduie Duhului Sfânt să lucreze prin ele spre folosul altora.

Rugați-vă pentru:

Astăzi în prima zi a lunii aș vrea să ne rugăm ca femeile să știe că sunt iubite de Dumnezeu Creatorul lor, care le-a creat după chipul și asemănarea Lui. Rugați-vă ca ele să aibă ocazii de a auzi despre darul mântuirii prin Isus Hristos și de a accepta domnia lui Hristos în viața lor, și în consecință să-L slujească pe Dumnezeu slujindu-i pe cei în nevoie.