Calendar de rugăciune Femeile Speranței 01 Decembrie 2019

Isus  – în nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer nici un alt nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiți (Fapte 4:12)!

Luna aceasta Îl vom ruga pe Dumnezeu să trimită mântuirea Lui. Folosind acest calendar cu motive de rugăciune din lumea întreagă pe tema mântuirii, Îl vom ruga pe Dumnezeu să deschisă ochii celor orbi din punct de vedere spiritual, să îi trezească pe cei care sunt indiferenți față de lucrurile lui Dumnezeu, să îi încurajeze pe cei descurajați, să ne scape din lanțurile fricii, să ne crească credința și să ne elibereze.

Și Dumnezeu nu Se mulțumește doar să ne mântuiască. El dorește ca relația noastră cu El să producă o viață ca a Lui, aducându-ne eliberare în fiecare domeniu al vieții noastre. NE surprindem adesea păcătuind cu voia, luptându-ne cu gândurile și cu sentimentele noastre, stresate și descurajate. Cuvântul lui ne arată cum putem să ne întoarcem să o rupem cu păgânătatea şi cu poftele lumeşti şi să trăim în veacul de acum cu cumpătare, dreptate şi evlavie (Tit 2:12).

 

Rugăciune pentru mântuire

  1. Tată, Te rugăm să îndrepți inimile celor necredincioși să asculte programele Femeile speranței și alte programe creștine în limba indoneziană și javaneză, nu doar pentru beneficia de sfaturile practice legate de sănătate sau din alte domenii, ci pentru a lua în considerare și învățătura spirituală, în care se vorbește despre dragostea lui Isus. În numele Lui ne-am rugat, Amin!